2014. augusztus 25., hétfő

Amikor az agy kihagy...

Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás. Az ember - ha teheti - elmegy nyaralni, pihenni, minden gondját-baját felejteni. Így voltunk ezzel mi is. A nyaralásunk harmadik napján be is bizonyosodott, hogy a kikapcsolódás sikerrel járt, ugyanis az agyam egyszerűen leállt. 

Történt is, hogy úgy terveztük, a Balatonra megyünk, és majd fürdünk egész nap, és de jó lesz. Jó is lett, csak az idő alakult késő szeptemberire. A tóba ippeghogy a lábunkat lógattuk csak bele, és tudtuk: nem jól van ez így. A gyereknek strandot ígértünk, hát strandolni kell. Irányt vettünk Zalakaros felé. Megnéztük, tájékozódtunk, lecsekkoltuk, s igen, 16 óra után már "csak" 5100 ft-ba fog fájni... Megebédeltünk, összekészülődtünk, felvettük a legszebb fürdőruhánkat, a gyerekre ráadtuk a már csak alváshoz használt pelenkát, és be az autóba. Boti a második kanyar után már szuszókált békésen. Megérkeztünk Karosra, fagyiztunk (Szilágyi cukrászda, hecsedli fagyi... ha ettetek finomat, nyamm!!!). Leparkoltunk. Vártunk. Beszélgettünk. 
Egyszercsak villan valami: basszus, én nem raktam be Botinak fürdőnadrágot. Ne máááár! Hát azért jöttünk, hogy a gyerek strandolhasson. Csomagtartó kinyit, táska feltúr. Fürdőnadrág nincs. Elindulok gyalogosan, gatyafelfedező útra. Nincs. Itt sincs. Hol lehet? Irányítanak jobbra, s balra, a legkisebb méret 150-es... 98-as kéne! Kocsihoz visszaballagok, szerencsére Boti még mindig alszik. Eszembe jut, hogy nem olyan messze láttam egy kirakodóvásárt, hááááátha! Elmegyünk, keresem... S aki keres, talál! Nem túl drágán, nem túl szépet, de legalább akkorát, amit most nem hagy el, és talán jövőre is jó lesz! Megvettem, s Boti még mindig alszik. Visszamegyünk a strandra, leparkolunk, gyerkőc ébredezik. Közeledik a 4 óra is. Bemegyünk. Sor van. Várunk. Nem szeretek várni. Tétlenül várni végképp nem. Kitalálom, hogy míg apa sorban áll, menjünk el Botival átöltözni. Túrom a táskát. Fürdőgatya nincs. Nem hiszem el, ez nem lehet igaz. Hát persze, hogy a kocsiban hagytam... Szerencsés vagyok, türelmes és békés a férjem. A kulcsot odaadja, futok. Rég futottam, nem mondom, hogy jól esett. Az agyam másodszor is feladta a szolgálatot rövid időn belül. A csomagtartóban ott várt a frissen vásárolt szerzemény, ha nevetni tudna, még most is kacagna a szituáción.
Konklúzió? Vigyázzatok a pihenéssel... a nem használt dolgok berozsdásodva megadják magukat... 

3 megjegyzés:

  1. love to take down his undies and suck his cock

    VálaszTörlés
  2. If you're trying to lose weight then you certainly have to start following this brand new personalized keto plan.

    To produce this service, licenced nutritionists, personal trainers, and professional cooks joined together to provide keto meal plans that are effective, convenient, price-efficient, and fun.

    Since their launch in early 2019, thousands of individuals have already remodeled their figure and health with the benefits a smart keto plan can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover eight scientifically-confirmed ones given by the keto plan.

    VálaszTörlés