2012. január 17., kedd

Visszaszámlálás: 6 nap


...vagy mégse hat? Ma voltunk a doktornéninél, aki jövő hét szerdáig "látni se akar"... Persze a ctg-nek megint neki kellett futni még egyszer, evés-ivás-piszkálás-brügettyűzés... No de a lényeg: azon túl, hogy lusta a gyerekem (főleg délelőtt), minden rendben van vele! Egyébként ma töltöttük be a 39. hetet.

Vettem ma függönyt is, a szép új hálónkba. Levi nélkül. Lehet hiba volt, nincs tőle nagyon oda, pedig barna, meg fehér - csak azért, mert olyat akart. No de majd megszokja. Nekem tetszik, és legalább egy vagyonba se került.

Azon tipródom, hogy ha van még egy hetem, lehet neki kéne állni valami keresztszemes projektnek. Muszáj csinálnom valamit, bár lehet szerencsésebb lenne, ha nekiállnék a ruháimat átszortírozni. Bár az új szekrényekbe még nem merek bepakolni, még mindig nagyon "újillat" árad belőle, utálnám, ha a ruháim átvennék a szagot.

Furcsa ez a költözködés, rendszerint még a régi hálóba indulok el, ha át akarok öltözni, és Levi is tegnap este először ide jött... mikor nem találta az ágyat jött rá, hogy rossz helyen jár...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése